Ishøj
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: onsdag d. 6. juli 2022

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: onsdag d. 6. juli 2022

DR1

05:00  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

05:30  

Frilandshaven (1:8)
Frilandshaven (1:8) Stenalderbed og ukrudtstatar. Der er forår i haven. Jørgen Skouboe udhuler træstammer så hans nye havevenner - bierne får et anderledes rustikt sted at bo. I stenalderbedet dyrkes bl.a. brændenælder, fuglegræs og skovsyre, som Anne Hjernøe serverer til jomfruhummere og østers i udekøkkenet. Sendt første gang 17.05.09

06:00  

Timian, tonic og tomater II (8:8)
Timian, tonic og tomater II (8:8) Svensk madserie fra 2019. (Timjan, tupp & tårta) Dagens gæstekok er Tareq Taylor, som byder på to af sine yndlingsopskrifter. Zeina laver indisk mad fra bunden, mens Sandra bager to slags chokoladeboller. Lisa viser, hvordan du altid vil have held med at pochere æg.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Rosenmeiers Rejse: Gemt væk i Ukraine (2:3)
Rosenmeiers Rejse: Gemt væk i Ukraine (2:3) I Ukraine bliver langt de fleste børn med handicap afleveret på børnehjem. Samtidig vinder Ukraine tonsvis af medaljer til de paralympiske lege. Peter Rosenmeier rejser afsted for at finde ud af, hvorfor forældrene vælger børnene fra, og hvad opskriften til de mange PL-medaljer er. Han møder blandt andet Anton - en PL-atlet, som selv er vokset op på et børnehjem med vold og seksuelle overgreb, og Viktoria som er en af de forældre, som har givet sit barn op. Tilrettelæggelse: Caroline Lotz

07:50  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:45  

Dyr på afveje
Dyr på afveje Naturprogram fra BBC fra 2015. (Animals Unexpected) Byerne breder sig og inddrager større og større dele af naturen og tvinger dyrene til at søge nye jagtmarker. Derfor kan man støde på både bjørne i swimmingpoolen og rovdyr midt i New York. Vi flytter også rundt på dyrene. Det betyder, at der i dag lever en flok afrikanske flodheste i Sydamerika, hvor de trives fint, og at Berlin er blevet invaderet af nordamerikanske vaskebjørne!

DR2

07:40  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Hvis vægge kunne tale (2:8)
Hvis vægge kunne tale (2:8) Svensk reportageserie fra 2016. (Det sitter i väggarna) På skærgårdsøen Dalarö uden for Stockholm ligger Kommandanthuset, som efter sigende er fra 1700-tallet. Den historie begynder Christopher O'Regan at grave meget dybere i, mens bygningskonservator Erika Åberg finder frem til over hundrede år gamle originaltapeter, som skal bruges til et pigekammer i huset.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet IV (10)
Ramasjang Mysteriet IV (10) Der er ballade hos Ramajetterne! Øvsts tablet er nemlig blevet stjålet. Men hvem kan være så fræk at stjæle fra en lufthavn? Fru Pudderkvast? Måske Danse Staffan? Eller måske er det en af de andre sædvanlige skurke fra Ramasjang. Kristian får hjælp af Milton til at fange skurken.

05:55  

Ernest & Celestine (25)
Ernest & Celestine (25)

06:10  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13)

06:20  

Luk op Luk i - BANGE
Luk op Luk i - BANGE Kan det være uhyggeligt at drømme om bæltedyr? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være bange.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

07:00  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

07:10  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:10  

Simon II
Simon II

07:15  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:17  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille på maskintur (3)
Motor Mille på maskintur (3) Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en Dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (58)
Vidundervovsen Vaffel (58)

08:20  

Venner eller uvenner (5:6)
Venner eller uvenner (5:6) Oskar føler, han har mistet alt, men midt i det triste hører han sin mor snakke om en havedam, hun har fået fjernet fra deres have, og det går op for Oskar, at det må være Frølles vandhul, hun taler om. Havehullet må laves igen - og han får brug for hjælp, hvis han skal kunne nå det, inden Frølle dør. Men hvem skal hjælpe ham?

08:30  

Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie
Quizdyrene II (2) - Rotten Ellie Hvad ved dyrene om de andre dyr? Denne gang besøger Stefan rotten Ellie, som bor sammen med en masse andre hunrotter. De elsker at sladre om andre dyr, så da Ellie bliver quizzet i sin viden om dyreunger, mener hun bestemt, at hun kan svare på det meste. Men spørgsmålet er bare, om Ellie altid kan stole på det sladder, som hun har hørt om de andre dyr?

08:45  

Hørmehunden
Hørmehunden

08:50  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:39  

Bagom: Fiskene i Sverige (2:9)
Bagom: Fiskene i Sverige (2:9) Vi går bag serien 'Fiskene i Sverige'. Se hvordan de betagende naturoptagelser er blevet til.

09:50  

Redningshundene (7:8)
Redningshundene (7:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) Aud Ingebjørg og hunden Bessie kører ud for at lede efter en mand med Downs syndrom. Selvom han ikke burde, er manden gået en tur i skoven alene.

09:50  

Redningshundene (6:8)
Redningshundene (6:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) I december 2020 vågnede indbyggerne i den lille norske by Gjerdrum op til et sandt mareridt. I løbet af natten var byen blevet ramt af et enormt jordskred. Flere hundeførere og deres redningshunde rykkede ud for at hjælpe.

09:50  

Redningshundene (5:8)
Redningshundene (5:8) Norsk dokumentarserie fra 2022. (Redningshundene) To skiløbere savnes efter et sneskred i Troms. Susanne og Marit tager deres hunde med ud til ulykkesstedet for at lede efter skiløberne sammen med andre redningsfolk.

10:30  

Auktionshuset II (2)
Auktionshuset II (2) I Auktionshuset trækker beslaglagte ure fra Stein Baggers konkursbo stor opmærksomhed. Det er Jesper Bruun Rasmussens søn, Frederik der styrer slagets gang fra podiet og Auktionshusets ur-ekpsert Kristian Haagen som har vurderet urene. Spørgsmålet er blot om det lykkes den unge generation at sælge dem når den tidligere ejer hedder Stein Bagger. I nordjylland venter en familie håbefuldt på at Auktionshusets antikvitetsekspert, Finn Meesenburg, vurderer om deres russiske arvegods stammer fra Zaren. Viser det sig at være tilfældet, kan familien hente deres anden søn hjem fra Nepal. Og selvom de rutinerede eksperter i skranken har set mange ting, kan de stadigt overraskes når danskere kommer ind med antikke lægeskabe og store figurer i rav.

11:00  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

11:00  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens II
Guld i Købstæderne - Horsens II Guld i Købstæderne besøger fem danske byer, der alle er berettigede til den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at informere og vurdere de mange ting, som gæsterne har med. Blandt andet kigger de nærmere på et russisk kroningsbæger og to skeer, som en guldgraver har taget med hjem fra Amerika. Når tingene er vurderet, er der chance for en handel. Tre professionelle opkøbere med penge på lommen står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem. Men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, skifter tingene ejer. Opkøberne byder blandt andet på et italiensk guldarmbånd. Og en vaskeægte højdespringer - en lysestage købt for 10 kroner på et loppemarked. Cecilie Nielsen, programmets vært, cykler rundt i byen og finder de gode historier. Hun besøger blandt andet det tidligere fængsel, hvor hun selv prøver kræfter med den økse, der blev brugt til den sidste henrettelse i Danmark.

11:00  

Guld i Købstæderne - Horsens
Guld i Købstæderne - Horsens Guld i Købstæderne rykker i løbet af sommeren ud til fem danske byer med den helt særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Horsens. I Håndværkerforeningens smukke sal står nogle af Danmarks dygtigste eksperter klar til at vurdere de mange arvestykker, antikviteter og andre klenodier, som gæsterne har med. Blandt andet sætter de pris på en stor russisk isbjørn. Og vi får den helt usædvanlige og tragiske historie om et rationeringskrus fra en tysk koncentrationslejr. Til stede i salen er også tre professionelle opkøbere. Når tingene er blevet vurderet har de mulighed for at byde på genstandene. Opkøberne byder hinanden op, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, bliver der handlet. Opkøberne kæmper blandt andet om at få en helt unik guldring fra Hans Hansen med hjem. Cecilie Nielsen, programmets vært, kigger nærmere på nogle af byens særlige kendetegn. Blandt andet undersøger hun, om gågaden virkelig er så bred, som byen praler med.

DR2

09:30  

Århundredets vidner
Århundredets vidner I førerens navn. 6.000 unge danskere kæmpede på østfronten under Anden Verdenskrig - på tysk side mod russerne. 4000 vendte hjem og blev sendt i fængsel. Nogen meldte sig, fordi de var Nazister, mens andre mere så soldaterlivet som et eventyr. I programmet møder vi tre veteraner fra krigen på østfronten og en søn, hvis far var kaptajn i den danske hær og havde meldt sig til Hitlers krig mod russerne.

10:10  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De første tyrkere. De kom til landet under velstandsbølgen i tresserne og blev mødt med megen venlighed. Siden skiftede tiderne og i dag bliver de mødt med stor kulde. I programmet møder vi en række af de tyrkere som slog sig ned i Danmark i tresserne, og som i dag hverken føler sig som tyrkere eller som rigtige danskere.

10:50  

Taxa (21:56)
Taxa (21:56) Dansk dramaserie fra 1998. Retssagen om drabet på Claus nærmer sig sin afslutning, og det ser ikke godt ud for Lotte - Nina anbefaler hende at ændre forklaring for at få en kortere straf. Fie er gået i hårdknude, selv om Mike gør, hvad han kan, for at hjælpe - men hvad er det, Fie skjuler? På Krone-Taxa er der stadig store problemer med de nye vognmænd, på flere forskellige måder. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Ole Lemmeke, Troels II Munk, Benny Hansen, Jens Jørn Spottag, Tammi Øst og Caroline Drasbæk. Manuskript: Søren Sveistrup, Adam Price og Stig Thorsboe. Instruktion: Jørn Faurschou. Foto: Henrik Jongdahl, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

11:30  

Taxa (22:56)
Taxa (22:56) Dansk dramaserie fra 1998. Lotte vender tilbage til Krone-Taxa og en overraskelse, som Mike står bag - men det er ikke det eneste, Mike har haft gang i , mens hun har siddet fængslet. Finn bliver igen konfronteret med Gekko og er på vej direkte ind i et nyt problem - mens Tom har fået mere med hjem fra Thailand, end han havde tænkt sig. Medvirkende: John Hahn-Petersen, Margrethe Koytu, Anders W. Berthelsen, Trine Dyrholm, Pernille Højmark, Peter Gantzler, Pia Vieth, Jesper Lohmann, Peter Mygind, Leif Sylvester, Zlatko Buric, Ann Eleonora Jørgensen, Laura Christensen, Tammi Øst, Vibeke Ankjær, Caroline Drasbæk, Jens Jørn Spottag, Solbjørg Højfeldt, Ole Meyer, Charlotte Sieling og Grethe Holmer. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Niels Arden Oplev. Foto: Ole Schultz, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth.

TVR

09:10  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

09:20  

Landet for længe siden
Landet for længe siden Amerikansk tegnefilm med dansk tale. Følg med Lillefod og de andre dinosaurusser på eventyr for millioner af år siden - længe før menneskene, da kæmpeøglerne og deres børn befolkede vores jord!

09:45  

Så er der tegnefilm
Så er der tegnefilm

10:00  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6)

10:15  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

10:30  

Pyjamasheltene II (44)
Pyjamasheltene II (44)

10:45  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

10:55  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

11:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

11:35  

Bamselægen - Maveforgiftning (10)
Bamselægen - Maveforgiftning (10) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Theo og hans tiger-bamse Tesla. Theo er bekymret, fordi Tesla har så frygteligt ondt i maven. Så er det godt, at Bamselægen Sandra som altid er på pletten.

11:50  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning
Bonderøven 2020: Farvel til den gamle staldbygning Hos Bonderøven er det en stor dag. Den gamle staldbygning skal rives ned. Men før den kan rives ned skal bygningen saves over i to. Det kræver sin mand og maskiner af den helt store slags.

12:15  

Bonderøven 2020: Forårssysler og vingesus
Bonderøven 2020: Forårssysler og vingesus I denne episode af Bonderøven: Selvom foråret ikke har meldt sin ankomst endnu, kan Frank ikke vente, med at tage de første spadestik til forspiring. Og så har han brugt sit vinterhi på at lægge helt nye planer om et miljøvenligt kæmpeprojekt, der kræver en tur til Vestjylland.

12:15  

Bonderøven 2019 - Kajsas Julegave
Bonderøven 2019 - Kajsas Julegave Julen nærmer sig med hastige skridt også hos Frank og familien på Kastaniegården. De fleste julegaver er i hus. Men der er en meget vigtig julegave, der mangler. Frank vil nemlig lave en hundekurv til familiens nye medlem Kajsa. Hundekurven skal laves af løbbinding, et gammelt håndværk, som Frank lige skal lære først. Samtidig er det også et gensyn med hyggelige øjeblikke fra året der er gået på Kastaniegården.

12:45  

Nak & Æd - Sprogvanskeligheder i Tyskland
Nak & Æd - Sprogvanskeligheder i Tyskland Et kort udklip af en hel udsendelse - fra Tyskland. Tysk mand og Jørgen er i sprogvanskeligheder, men det ødelægger ikke svanejagten.

12:55  

I hus til halsen (4:8)
I hus til halsen (4:8) Marianne (57) er blevet fyret, og frygter en tvangsauktion, hvis ikke huset bliver solgt. Hun kæmper med humøret og med at holde det 260 kvm store hus. Heldigvis er der hjælp at hente hos både familie og naboer, der arbejder i døgndrift på at forvandle det store hus. Designer Søren Vester har en vild plan for huset, men han har vejret imod sig. Ejendomsmægler Line Frank får udlevet nogle gamle traktordrømme og tømrer Dennis Salomonsen brygger på en overraskelse.

13:55  

Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen
Hammerslag 2019 - Betagende beliggenheder langs Gudenåen Der findes ikke noget mere beroligende end vand, og heldigvis har vi rigtig meget af det her i landet. Et af de steder hvor vi har mest er ved Danmarks længste å - nemlig Gudenåen. Men hvad koster det, når man har åen som sin nabo? Vi starter i Bjerringbro, hvor Hold Øst og Vest skal forsøge at gætte prisen på et lille sommerhus med en helt speciel historie, og dernæst en villa med Gudenåen i baghaven, og sidst men ikke mindst en bolig med den skønneste udsigt over vandet i Laven. Vært: Christian Degn

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver
Kender Du Typen? 2019 - med Bali og brændekløver Kender Du Typen? gæster et svensk træhus i Holte, hvor børnenes trommesæt står i stuen og aftenens kendte hovedperson elsker at få uventede gæster. Hvem er det, som går i skovmandsskjorte, elsker sin romaskine og giver den gas med støvsugeren? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup går på opdagelse og forsøger at regne ud, hvem den kendte er. Vært: Mads Steffensen

14:40  

Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer
Kender Du Typen? 2019 - med mælk og medaljer Hvem er det, der løber rundt i en Midtjysk plantage og skyder efter hinanden, hygger med mælk og chokolade og skifter bil, når den gamle er beskidt? Livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup kommer på en usædvanlig opgave, når de skal finde frem til ikke bare én, men to kendte hovedpersoner i Kender Du Typen? Vært: Mads Steffensen

DR2

12:10  

Det vilde Mexico (2:3)
Det vilde Mexico (2:3) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Mexico) Mayaernes oldgamle templer knejser stadig over skovene på Yucatan-halvøen, der er fuld af jaguarer, aber og farverige, tropiske fugle. Skovene er fulde af af hemmeligheder og med en stor fugtig underverden, som stadig er ved at blive udforsket, fordi den er den væsentligste grund til, at dyr og mennesker kan overleve den tørre årstid.

13:00  

Det vilde Mexico (3:3)
Det vilde Mexico (3:3) Naturprogram fra BBC fra 2017. (Wild Mexico) Det nordlige Mexico er landets tørreste region, domineret af de to store ørkener, Sonoran og Chihuahuan. Jo længere, man rejser mod vest, jo mere varmt, tør og udfordrende bliver klimaet. Alligevel har mange dyr fra præriehunde og ugler til aplomadofalke opdaget, at hvis man evner at overvinde disse barske betingelse, så kan belønningen være stor.

13:55  

Den klassiske musikquiz (1:8)
Den klassiske musikquiz (1:8) Phillip Faber byder velkommen til en ny sæson af Den klassiske musikquiz og forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Katrine Gislinge, Isabella Hübener, Jacob la Cour og Victor Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Er det muligt ud fra dirigentens gestik at gennemskue, hvad han dirigerer, uden at orkestret spiller til? Kan man fremføre orkestermusik udelukkende på slagtøjsinstrumenter? Og hvem er hurtigst, når de to hold skal finde frem til et stykke musik, der er klippet op i små bidder? Sendt første gang 08.09.2019

14:55  

Arkitektens Hjem: Chris Thurlbourne (4:8)
Arkitektens Hjem: Chris Thurlbourne (4:8) Livet i Træerne. Eva Harlou besøger arkitekten Chris Thurlbourne i hans hus i Højbjerg ved Aarhus. Det ligger på en grund fyldt med træer. Det er delvist opført af de træer, som er fældet for at gøre plads til huset, som nærmest fletter fingre med den omgivende natur. Det er et sted med plads til børn og med ekstreme naturoplevelser meget tæt på; fugle, dyr, træer, himmel, skyer, lyn, snestormens tuden og vinternattens mørke. Sendt første gang 22.03.11

TVR

12:05  

Det store Ramasjang Mysterie (8)
Det store Ramasjang Mysterie (8) My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

12:15  

Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie
Sovedyr på eventyr II (7) - Marla og Frølårs beskidte historie Rosa besøger Penny og sammen finder de på et eventyr om Pennys sovedyr Marla. Hun er en gris, som ikke har noget i mod at blive griset til, og som tit deler sin mad med andre. Penny er selv vild med at lave mad. Hun har både legetøjskøkken og masser af forklæder på værelset. Så i eventyret er grisen Marla en kok, der søger job på en fin restaurant. Den er ejet af den fine overchefkok Jacques Frølår, der ikke tåler det mindste griseri i sin restaurant. Spørgsmålet er om Marla kan klare Frølårs tre opgaver og få job som kok uden at svine?

12:35  

Ramajetterne II (10)
Ramajetterne II (10) Panikken spreder sig i Ramasjang Lufthavnen. Der er ingen fly i luften, ingen kufferter i bagagekælderen og Sus har ikke været på vingerne i tre dage. Ender lufthavnen med at lukke?!

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

12:55  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15)

12:55  

Superhelten Sprinter Galore (14)
Superhelten Sprinter Galore (14)

13:15  

Ramasjang Mysteriet (2)
Ramasjang Mysteriet (2) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

13:40  

Onkel Rejes fede sommerferie (9)
Onkel Rejes fede sommerferie (9) Onkel Reje har fået sin helt egen sekt - en gruppe mennesker, som mener at Onkel Reje må være en slags gud. For han er både gravid, selvom han er en mand, og så er han næsten lige kommet ned fra himlen. Det viser dog ikke at være så lige til, at skulle være gud for andre. Og uden at ville det, kommer Didrik og Skidrik til at give en hjælpende hånd med på en dag hvor der både er lyn, skydevåben og brug for urtete og kosttilskud.

14:00  

Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2)
Motor Mille og uniformerne - Helikopterredder (2) Motor Mille vil gerne hjælpe andre. I dette afsnit bliver hun hejst flere meter ned i havet fra en helikopter for at redde en, der er ved at drukne. Men inden da, skal hun lære alt om, hvordan en helikopter fungerer, og hvilke tegn man bruger for at blive hejst op og ned. Det skal vise sig at være sværere, end man lige tror.

14:10  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

14:30  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

14:50  

Gilbert Syltespire
Gilbert Syltespire Total måneformørkelse + Telefrø

DR1

15:25  

Hercule Poirot (37)
Hercule Poirot (37) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Det knuste spejl". Ved en auktion har Poirot fået et godt øje til et spejl. Men kunsthandleren Chevenix overbyder den lille detektiv - blot for at tilbyde ham spejlet, hvis han vil efterforske et muligt bedrageri. Inden Poirot er kommet i gang med sagen, bliver Chevenix imidlertid fundet myrdet - og Poirots "honorar" knust i tusind stykker.

16:15  

Hercule Poirot (38)
Hercule Poirot (38) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Smykketyveriet på Grand Metropolitan". På ordre fra sin læge tager Poirot på rekreation i Brighton på Englands sydkyst. Han skal tage den med ro i fjorten dage, men da en skuespillerinde bliver frarøvet en udlånt, værdifuld perlekæde, kan den lille detektiv ikke lade være med at blande sig.

17:10  

Lykkeland II (5:8)
Lykkeland II (5:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022 Marius' biologiske far dukker uventet op. Kuppet i Iran åbner nye muligheder for Nyman Diving. Anna finder en ny ven. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

17:10  

Lykkeland II (4:8)
Lykkeland II (4:8) Norsk prisvindende dramaserie fra 2022. Anna opdager at der sløses med sikkerheden under et prøvedyk. C-max kæmper med økonomien, og Christian opdager hvorfor. En hvirvelvind af forandringer og nye muligheder. Dramaserien 'Lykkeland' er norsk tv's prisbelønnede storsatsning om Norges olieeventyr.

DR2

15:25  

Arkitektens Hjem: Jens Thomas Arnfred (5:8)
Arkitektens Hjem: Jens Thomas Arnfred (5:8) Drømmen om fællesskabet. Arnfred deler en 240 år gammel lejlighed inde i København med 3 andre i et uforpligtende bofællesskab omkring bad og køkken. Jens Thomas Arnfred er en af grundlæggerne af Tegnestuen Vandkunsten, Tegnestuen har haft en enorm produktion, og står som den helt store boligbygger, som forstædernes fornyer og mester. Deres huse hører til de mest humane, artistisk opfindsomme og socialt nyskabende. Sendt første gang 29.03.11

15:55  

Mesterhjerner - med Niels Hausgaard
Mesterhjerner - med Niels Hausgaard Niels Hausgaard har en virkelig mærkelig, men sjov hjerne, mener hans venner. Han fortæller ikke vittigheder, men han har en særlig evne til at beskrive hverdagen med morsomme billeder. Hjerneforskeren Peter Lund Madsen er taget til Nordjylland for at møde entertaineren Niels Hausgaard for at forklare ham om humor og hjernen. Men Peter ender med at blive til grin, da han fortæller en vits, der ikke er sjov.

16:20  

Den kolde krig - set med franske øjne (5:6)
Den kolde krig - set med franske øjne (5:6) Fransk dokumentar 2021. (Apocalypse: War of Worlds) 1956. Sovjetunionens nye leder Nikita Khrushchev overrasker alle ved at fordømme Stalins forbrydelser. Han er fast besluttet på at distancere sig fra sin forgænger og åbne sig for omverdenen. Men bag sin joviale facade forbereder han sig på sameksistens med den nyvalgte amerikanske præsident John F. Kennedy. Og det bliver alt andet end fredeligt.

17:15  

Den kolde krig - set med franske øjne (6:6)
Den kolde krig - set med franske øjne (6:6) Fransk dokumentar 2021. (Apocalypse: War of Worlds) 1963. Hele verden er i chok. Præsident Kennedy er lige blevet myrdet under en tur til Dallas. Hans efterfølger Lyndon B. Johnson fortsætter med at sende tropper til Vietnam, indtil USA må trække sig tilbage som den tabende part i 1973. Dette er en sejr for den kommunistiske verden. Men i 1989 falder Berlinmuren efterfulgt af Sovjetunionens opløsning. Dette markerer afslutningen på Den Kolde Krig.

TVR

15:15  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:25  

Remy og Boo
Remy og Boo

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:50  

Simon III
Simon III

15:55  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

15:57  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:10  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:20  

Chuggington
Chuggington Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.

16:30  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale

16:55  

Trex
Trex Trex er træt af at kaste med pinde, men desværre så er postbuddet Snotty Kuvertsen i løbesporet og cykler. Heldigvis får Simon en rigtig god idé, som gør at både Trex og Snotty får motion.

17:00  

Stop!
Stop! At vente på sit lørdagsslik til det bliver aften er noget af det værste Maja ved. Efter mange års mislykkede forsøg på at lægge hånd på godterne inden aftensmaden har hun nu endelig udklækket et vandtæt plan.

17:10  

Bamselægen - Næsen (7)
Bamselægen - Næsen (7) I dag kører Sandra ud i sin bamselance for at hente Malou-Fie. Hun er bekymret, fordi hendes bamse, Hunni, har svært ved at trække vejret. Hvad mon der er galt med Hunn?

17:25  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Åh nej! Den sure mand har en opskrift på 'Kæledyr i karry', og nu har han stjålet en flok søde hundehvalpe, som han sætter i bur. Motor Mille og Børnebanden må være ekstra modige for at redde hundehvalpene, inden de ryger i gryden.

17:45  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (4)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (4) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:58  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

DR1

18:00  

Auktionshuset II (3)
Auktionshuset II (3) I Auktionshuset er familien Bruun Rasmussen taget til de velhavendes ferieparadis i Skagen for at afholde et vurderingsarrangement og forhåbentligt lokke værdifulde sager ud af skagboernes gemmer. Som PR ansvarlig har Jespers datter, Alexa sørget for at få Jesper i radioen og derved sikre at folk finder vej til arrangementet. Imens har Salgschef, Kasper Nielsen, ansvaret for at afholde tvangsauktion over varer som skat har taget udlæg i og netop denne dag er der et smykke til salg som har været ejet af Bandidos - så hans primære opgave er at sørge for en god stemning i salen. I Auktionshusets skranke har eksperterne travlt med at vurdere danskernes mange forskellige sager. Velkommen til Auktionhuset.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

18:50  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

19:00  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Fede forhold (1:6)
Fede forhold (1:6) Maria og Søren har sammen taget 60 kg på i løbet af deres ægteskab. Nu er Maria begyndt at frygte, at deres livsstil i sidste ende kan koste dem forholdet. Hun er begyndt at gemme sin krop for Søren, og har helt mistet lysten til sex. Johnny og Inger mødtes på Tinder, og har kæmpet med utroskab i starten af deres forhold. De håber, at både deres parforhold og deres kroppe kan blive sundere i løbet af de næste 7 måneder. Det unge par Jesper og Signe er faldet i fastfood-fælden, og nu vil de genstarte deres livsstil. Især Signe savner, at deres sexliv også kommer tilbage på sporet.

20:30  

UEFA EM 2022: Før kampen England - Østrig
UEFA EM 2022: Før kampen England - Østrig EM-slutrunden i fodbold bliver skudt i gang med et brag. Hjemme på et udsolgt Old Trafford i Manchester tager England imod Østrig i den første kamp i gruppe A. Forventningerne er kæmpestore til England, som på hjemmebane vil blive båret frem af et entusiastisk publikum. Og England er favorit i aften, men det bliver ikke nemt mod et stærkt østrigsk hold med flere profiler fra både den engelske og tyske liga. Kampen er den første i den EM-slutrunde, der på grund af coronapandemien blev udsat fra 2021 til 2022, men nu er ventetiden endelig slut.

DR2

18:10  

Den klassiske musikquiz (2:8)
Den klassiske musikquiz (2:8) Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på de to holdkaptajner Frederik Cilius og Mathias Hammer. Med sig har de Teresa la Cour, Jakob Weber, Victor Koch og Magnus Koch. DR SymfoniOrkestret og dirigent Petr Popelka står for musikken. Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man fremføre orkestermusik på plastikrør? Er det muligt at finde frem til et stykke musik efter bare en enkelt tone? Og hvilket af de to hold er bedst til at tidsbestemme et stykke musik ud fra historiske genstande? Sendt første gang 15.09.2019

19:10  

Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6)
Rigsfællesskabets historie: En ny start (4:6) Tilhængerne af selvstyre slår til på Færøerne: Et flertal stemmer for løsrivelse, men Danmark opløser Lagtinget og det lander blødt med Hjemmestyre. Grønlænderne bliver danske statsborgere, og tusinder af danskere udsendes for at opbygge et velfærdssamfund. Snart føler mange grønlændere sig som tilskuere i eget land. Færingerne omfavner velfærden: Tunneler, broer og veje skaber ny tro på fremtiden.

19:40  

Danmarks hemmeligste spionægtepar (3:4)
Danmarks hemmeligste spionægtepar (3:4) David ved, at hans mormor var chef for kodebryderafdelingen, men hvad de gjorde, og hvem hun arbejdede sammen med, er altid blevet hemmeligholdt. Det viser sig dog, at der er flere oplysninger derude - faktisk tættere på, end David troede. Midt i hans søgen efter ny viden om Else, kommer der pludselig et brev fra den tyske efterretningstjeneste.

20:10  

Hemmelige bunkeranlæg (2:2) - Truslen fra atomvåben
Hemmelige bunkeranlæg (2:2) - Truslen fra atomvåben Tysk dokumentarserie fra 2020. (Secret Bunkers) Atombomberne over Japan i 1945 blev et vendepunkt i moderne krigsførelse. Nationer var nu tvunget til at bygge bunkere, der kunne modstå atomvåben - og skjule dem. Her undersøges fire vigtige lokationer i Europa: Plokstine-missilbasen i Litauen, NATOs atombunker i Bassum, Tyskland, museumsbunkeren Strausberg nær Berlin og Albaniens mange bunkere.

TVR

18:00  

F for Får - Juler igennem
F for Får - Juler igennem Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:15  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:42  

John Dillermand (20)
John Dillermand (20) John og Oldemor skal på ferie i deres campingvogn, men på vejen får de smadret en jernbanebom, og campingvognen med Oldemor indeni, laver et forsvindingsnummer. John må redde dagen med sin diller-lasso, og John og Oldemor finder ud af, at det faktisk er meget rarere at være derhjemme.

18:44  

John Dillermand (3)
John Dillermand (3) John vælter uheldigvis Oldemors fine vase med sin diller, og må derfor ud og finde sig et arbejde, så han kan købe hende en ny vase. Men det er svært at finde det perfekte job, når man har verdens længste diller og mon ikke John kommer galt afsted med dilleren, eller, måske er der musik i den?

18:44  

John Dillermand (2)
John Dillermand (2) Tænk hvis du havde verdens længste diller! Det har John. Den får ham tit i problemer og det kan blive rigtig pinligt, men når han står ved at han er anderledes, så kan han redde børn, babyer og biler og sågar hejse flaget - med dilleren. Faktisk kan han redde hele verden, hvis han bare får lov.

18:45  

100% Ulv
100% Ulv

19:10  

Wild Kratts III (2)
Wild Kratts III (2)

19:30  

Svampebob Firkant VIII (17)
Svampebob Firkant VIII (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

21:00  

UEFA EM 2022: England - Østrig (k), direkte
UEFA EM 2022: England - Østrig (k), direkte

21:45  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:55  

UEFA EM 2022: England - Østrig (k), direkte
UEFA EM 2022: England - Østrig (k), direkte

23:00  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (2)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (2) Svensk krimi fra 2012. (Fjällbackamorden: Vänner för livet) Da Erica Falck var 13 år gammel, steg hendes ven Peter på en bus og blev aldrig set igen. Skjulte hemmeligheder kommer frem i lyset, da Erica og hendes mand Patrik beslutter sig for at optrævle historien. Mysteriet bliver ikke mindre, da Peters bror knivdræbes, mens han er på vej for at mødes med Erica. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Mellberg: Lennart Jähkel. Instruktion: Richard Holm.

DR2

21:05  

Stormen på Bastillen
Stormen på Bastillen Fransk dokumentar fra 2021. (Bastille Day: Chronicle of a Revolution) Paris den 14. juli 1789. Kongeriget har været i krise i flere måneder, og byen syder af uro. Borgerne er vrede og har fået nok af ulighed, arbejdsløshed og sult. Bevæbnet med økser, høtyve, knive og rifler stormer de Bastille-fæstningen. Tag med til den vanvittige dag i Paris' gader, der er blevet et symbol på den franske republik.

22:00  

Sømand af verden - Livet ombord (4:5)
Sømand af verden - Livet ombord (4:5) At være sømand kræver sin mand. Han oplever masser af eventyr, fælleskab og natur, men han bor også i uger, måske måneder, på meget lidt plads med en masse andre mænd, har meget lidt fritid og må helt undvære familien. Folk der arbejder på skibe har mange gange større risiko for arbejdsulykker og sygdomme, ligesom de dør tidligere end os andre. I gamle dage var det af mangelsygdomme, men i dag er det af livsstilssygdomme. Vi er denne gang ombord på det gode skib Fylla og sætter fokus på alt det der gør livet surt - og sødt - til søs! Tilrettelæggelse: Liv Thomsen & Charlotte Lønstrup

22:55  

Brylluppet
Brylluppet Belgisk drama fra 2016. (Noces) Zahira på 18 er tæt knyttet til sin familie. Men alt ændrer sig, da hendes forældre beder hende vælge sig en mand efter pakistansk tradition. Zahira er splittet mellem sin families skikke og sin vestlige livsstil. Hun beder sin bror og fortrolige, Amir, om hjælp. Medvirkende: Lina El Arabi, Sébastien Houbani, Babak Karimi m.fl. Instruktion: Stephan Streker.

TVR
DR1

00:29  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet. Demens - Det nationale demenssymbol Fuglene synger Værnsfælles Forsvarskommando - Havfald

00:35  

Gift ved første blik USA XIII (8:26)
Gift ved første blik USA XIII (8:26) Parrene nyder de sidste dage af deres bryllupsrejse. Men på trods af romantik og spændende nye aktiviteter, så opdager nogle af dem, at deres forskelligheder er større, end de havde forestillet sig.

01:55  

Deadwater Fell (1:2)
Deadwater Fell (1:2) Britisk krimiserie fra 2020. Et hus brænder ned, og en lille skotsk by sønderrives af sorg og mistænksomhed. En mor og hendes tre små døtre omkommer i branden - kun pigernes far, lægen Tom, overlever. Efterforskningen antyder, at der ikke var tale om en ulykke. Men hvem kunne finde på at gøre den lille, tilsyneladende harmoniske familie ondt? "Bevægende og fængslende", skrev avisen The Guardian om serien, der har David Tennant fra 'Broadchurch' i hovedrollen.

03:30  

Hammerslag 2019 - Københavnerne rykker sydpå
Hammerslag 2019 - Københavnerne rykker sydpå Hvad gør københavnerne, når deres lejlighed bliver for lille? De flytter selvfølgelig sydpå. Men hvor meget mere bolig, kan du så få for pengene, når du siger farvel til storbyen? Det finder vi ud af, når Hold Øst og Vest skal gætte salgspriser på Sydsjælland. I Næstved skal vi se et charmerende bindingsværkshus fra 1894, og så lægger vi vejen forbi Faxe og en villa med rigeligt med plads, og så slutter vi af i landlige omgivelser med et gammelt landsted, hvor hele tre generationer flytter sammen. Vært: Christian Degn

DR2

00:25  

I heroinens spor (3:5)
I heroinens spor (3:5) Amerikansk dokumentarserie fra 2018. (The Trade) I Mexico er heroinproduktionen større end nogensinde. Stofferne smugles til USA, hvor de ødelægger mange liv. Her fortæller en narkokurer, hvordan heroinen transporteres ind i landet. Vi følger efterforskeren James, der forsøger at spore og optrevle den lokale heroinforsyning i Columbus, men hvis hovedmistænkte pludselig forsvinder. Og vi møder junkien John, der må lyve hver dag for at få penge til et fix.

01:15  

Mord mellem Øst og Vest (3:6)
Mord mellem Øst og Vest (3:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Kommissær Frauke Beckmann er blevet alvorligt kvæstet. Hendes chef er knust. Karos mor finder Trocklands kamera med filmen fra natten i Leipzig. Billederne viser, hvordan Karos far bliver skubbet ind i en mystisk bil med vestlige nummerplader. Så hendes far sad ikke i sin egen bil, da den styrtede i floden?

02:05  

Mord mellem Øst og Vest (4:6)
Mord mellem Øst og Vest (4:6) Tysk krimiserie fra 2022. (ZERV - Zeit der Abrechnung) Karo gennemgår en række nyopdagede dokumenter om sin forsvundne far. Hun finder spor, der fører til hendes fars vognmandsfirma. Transporterede han andet end møbler? Fra sin sygeseng finde Frauke ud af, at Karos far faktisk var indblandet i våbentransporter mellem Øst og Vest. Karo er lamslået.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, ISHOEJ.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0704084037